Supele ORIFLAME ne ajuta dupa sarbatori!
Noile supe Natural Balance, delicioase şi hrănitoare, sunt realizate 100% din ingrediente naturale şi durează doar un minut pentru a fi preparate.
Cu un conţinut de trei surse importante de proteine vegetale, supele Natural Balance au numai ingrediente naturale şi vegetale, oferind un aport nutritiv bogat pentru întreaga familie. Precum shake-urile Natural Balance, supele Natural Balance sunt special concepute pentru a creşte aportul de energie şi capacitatea de concentrare pe parcursul zilei. Supele au un indice glicemic scăzut, ceea ce contribuie la menţinerea unui nivel echilibrat de zahăr în sânge, prevenind în acelaşi timp apariţia senzaţiei de poftă de gustări dulci.
Pline de elemente nutritive Pentru a putea fi consummate de cât mai multă lume, supele Natural Balance nu conţin gluten, lactoză, coloranţi artificiali şi conservanţi. Sunt disponibile în două variante apetisante - roşii&busuioc şi sparanghel. Fiecare dintre cele două supe conţine trei surse de proteine vegetale – soia, cartof şi mazăre – plus omega 3 şi inulină, pentru a contribui la eliminarea toxinelor din organism şi scăderea colesterolului. Ambele supe conţin carotenoide şi antioxidanţi din legume (sparanghel, spanac şi roşii), iar supa de roşii&busuioc este o sursă excelentă de licopen (din roşii). Supa de sparanghel este de asemenea bogată în vitamina K, fier şi acid folic, conferind consistenţă acestei supe lejere, dar hrănitoare.
Instrucţiuni: se pun două linguri de pudră (28 g sau 0.5 dl) în 220 ml de apă fierbinte (fiartă) şi se amestecă până la omogenizare. Conţine 14 porţii. Disponibilă în două variante de arome. 392 g
- Ingrediente sănătoase şi naturale
---Supele Natural Balance au un conţinut mare de proteine, ceea ce ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate pentru câteva ore. Proteinele provin din trei surse vegetale: soia, cartof şi mazăre care, împreună, asigură un aport complet de amino acizi. Oamenii de ştiinţă şi experţii în sănătate sunt de acord cu faptul că reducerea aportului de carne roşie şi procesată, concomitent cu creşterea celui de proteine vegetale, este benefică pentru un stil de viaţă mai sănătos. Mai mult, proteinele vegetale sunt produse într-un mediu mai ecologic, mai controlat.
NUTRIŢIE OPTIMĂ Supele sunt bogate în proteine şi asigură un aport optim de amino acizi. Au un conţinut redus de grăsimi, cu un echilibru între acizii graşi omega 3 şi omega 6. Au un conţinut scăzut de carbohidraţi, cu indice glicemic redus (IG). Sursa de fibre este inulina, un prebiotic ce menţine sănătatea florei intenstinale.
REDUC POFTA DE MÂNCARE ŞI GUSTARE Datorită conţinutului de proteine şi fibre, supele sunt săţioase. Indicele glicemic scăzut (IG) contribuie la menţinerea unui nivel echilibrat de zahăr în sânge şi previne apariţia poftei de gustări dulci. Supele se servesc calde, iar alimentele calde ridică nivelul de saţietate.
CRESC NIVELUL DE ENERGIE ŞI CAPACITATEA DE CONCENTRARE Un nivel constant de zahăr în sânge poate fi menţinut prin mese şi gustări regulate. Ca efect, cresc capacitatea de concentrare şi nivelul de energie pe parcursul întregii zile. Mulţi oameni au nevoie de un impuls pentru a-şi spori performanţele, indiferent că este vorba despre muncă sau mişcare.
100% INGREDIENTE NATURALE Supele conţin ingrediente din alimente precum roşii, busuioc, spanac şi sparanghel. NU CONŢIN gluten, lactoză, coloranţi artificiali şi conservanţi. Proteina din soia este singurul alergen comun din supe.
COMODE - Sunt gata în doar 1 minut. Se pune pudră în apă fierbinte, se amestecă până la omogenizare şi se serveşte!
 Sursa: www.oriflame.ro |